Αυτά τα κουλουράκια πρέπει να τα φτιάξετε οπωσδήποτε. Υπέροχα, αφράτα και νόστιμα κουλουράκια πορτοκαλιού από τον bakery chef Σείριο Καίσαρη και το ΙΕΚ Ορίζων.
Αυτά τα κουλουράκια πρέπει να τα φτιάξετε οπωσδήποτε. Υπέροχα, αφράτα και νόστιμα κουλουράκια πορτοκαλιού από τον bakery chef Σείριο Καίσαρη και το ΙΕΚ Ορίζων.
– 460 γρ. ζάχαρη
– 10 γρ. σόδα
– 30 γρ. baking powder
– 400 γρ. λάδι
– 560 γρ. χυμό πορτοκαλιού (συμπυκνωμένο)
– 40 γρ. πάστα πορτοκαλιού
– 1650 γρ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ εκτός από το αλεύρι, τα ανακατεύουμε για 2΄ και μετά βάζουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Κόβουμε και πλάθουμε στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα. Ψήνουμε τους 180οC για 20΄.
Σχετικά με εμάς
Το σχολείο μας
‧ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
‧ Επικοινωνία με το σχολείο
‧ Ακαδημία
‧ ΚΔΑΠ
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτήρια Μπουγά © 2021
Created by Lab in the box
Leave a Reply