Κουλουράκια πορτοκαλιού από το Σείριο Καίσαρη

Αυτά τα κουλουράκια πρέπει να τα φτιάξετε οπωσδήποτε. Υπέροχα, αφράτα και νόστιμα κουλουράκια πορτοκαλιού από τον bakery chef  Σείριο Καίσαρη και το ΙΕΚ Ορίζων.

 

Δείτε τη συνταγή

Υλικά (για 3 κιλά)

– 460 γρ. ζάχαρη
– 10 γρ. σόδα
– 30 γρ. baking powder
– 400 γρ. λάδι
– 560 γρ. χυμό πορτοκαλιού (συμπυκνωμένο)
– 40 γρ. πάστα πορτοκαλιού
– 1650 γρ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ εκτός από το αλεύρι, τα ανακατεύουμε για 2΄ και μετά βάζουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Κόβουμε και πλάθουμε στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα. Ψήνουμε τους 180οC για 20΄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.