Ο Σύλλογος Γονέων καλωσορίζει τους μαθητές 2020/2021

Αγαπητοί γονείς,

Ελπίζουμε να είχατε ένα όμορφο καλοκαίρι μαζί με τα παιδιά σας, παρά τις δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει, με όλες τις ιδιαιτερότητες που τη χαρακτηρίζουν, θα είναι μια ακόμη σχολική χρονιά, όπου τα παιδιά μας θα μάθουν, θα παίξουν, θα κοινωνικοποιηθούν, θα ενταχθούν, θα ωριμάσουν και θα αναπτύξουν την προσωπικότητά τους. 

Θα αποκτήσουν δεξιότητες και εμπειρίες διαφορετικές, και θα μάθουν να αντιμετωπίζουν καταστάσεις πρωτόγνωρες – όλα πολύτιμα μαθήματα στην πορεία τους προς την ενηλικίωση και την αυτονομία.

Το σχολείο δεν παύει να είναι χώρος χαράς, γνώσης και δημιουργίας…η διοίκηση και οι διδάσκοντες του σχολείου μας θα είναι εκεί έτοιμοι να συμβάλλουν, να συνδράμουν και να βοηθήσουν τα παιδιά μας κι εμάς σ΄ αυτό το ταξίδι. 

Μαζί τους κι εμείς, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων του σχολείου, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να ακούσουμε και να ακουστούμε, ώστε όλοι μαζί, πιο δυνατοί, να συμπορευτούμε και να τα καταφέρουμε. 

 

Ο Σύλλογός μας και το Διοικητικό Συμβούλιο των μελών, καλωσορίζει τα παιδιά μας στη φετινή χρονιά με ένα συμβολικό δωράκι, και με το μήνυμα ότι το σχολείο ξεκινάει…το ταξίδι αρχινά…κι αν έχει Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, το ωραίο ταξίδι είναι αυτό που μένει.*

 

Καλή σχολική χρονιά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου   

Πρόεδρος: Αγγελική Μαρκοπούλου

Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Μπακογιάννης 

Γραμματέας: Εύη Αντύπα

Ταμίας: Βασιλική Ζυγούρη

Ειδική Γραμματέας: Σύλβια Μπουφέα

Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων: Νίκη Χριστοδούλου

Μέλος: Βάσια Κωστοπούλου

 

*Από το ποίημα Ιθάκη του Κ. Καβάφη

 

‘’Τοὺς Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας, 
τὸν ἄγριο Ποσειδώνα δὲν θὰ συναντήσεις, 
ἂν δὲν τοὺς κουβανεῖς μὲς στὴν ψυχή σου, 
ἂν ἡ ψυχή σου δὲν τοὺς στήνει ἐμπρός σου….

 

….Ἡ Ἰθάκη σ᾿ ἔδωσε τ᾿ ὡραῖο ταξίδι.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *