Συγκέντρωση βιβλίων για αντικαρκινικά νοσοκομεία

Ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου σε συνεργασία με τη Σχολική Βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στηρίζουν παιδιά και γονείς που περνούν δύσκολες ώρες στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Μέσα από μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία συγκέντρωσαν πάνω από 200 βιβλία τα οποία δώρισαν στο Δήμο Ηρακλείου, Αττικής με τελικό προορισμό τα αντικαρκινικά νοσοκομεία με στόχο να μεταφέρουν ευχές και να κρατήσουν συντροφιά στους ασθενείς.

«Ο κήπος μας άνθισε…»

«Αν έχεις ένα κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται» έλεγε ο Κικέρων. Εμείς θα λέγαμε: «Δημιούργησε έναν κήπο από βιβλία και φρόντισε, όταν ανθίσει κι αρχίσει να μοσχοβολά, να μοιραστείς τα άνθη του» .

Στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά καλλιεργήσαμε αυτόν τον κήπο με φροντίδα και την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Τώρα, που ο «κήπος» των βιβλίων μας άνθισε, επιλέξαμε τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, για να μοιραστούμε τα ευωδιαστά «άνθη του».

“Συγκεντρώσαμε πάνω από 200 λογοτεχνικά βιβλία και ενισχύσαμε την προσπάθεια του Δήμου, που με τη σειρά του θα τα δωρίσει σε αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας”.

Οι πρώτες σελίδες των βιβλίων γέμισαν χειρόγραφες ευχές και σκέψεις από όλους μας. Ευχόμαστε να σας κρατήσουν συντροφιά στο δύσκολο ταξίδι σας! Τα «άνθη» τους να γεμίσουν με δύναμη και ελπίδα τις καρδιές σας!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *