Δελτίο Τύπου

Καλαμάτα, 22 Απριλίου 2019

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά συμμετείχαν με επιτυχία στην Πανελλήνια εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης ‘Ecomobility’. Η εργασία των μαθητών  που εστίασε στο δικαίωμα της  ελεύθερης και ανεμπόδιστης μετακίνησης στην  πόλη της Καλαμάτας, διακρίθηκε λαμβάνοντας το βραβείο της  τρίτης καλύτερης εργασίας της εκστρατείας. 

Η Εκστρατεία ‘Ecomobility’ διοργανώνεται για δέκατη έκτη συνεχόμενη χρονιά από το ECOCITY, με τη συνεργασία και τη συστράτευση σημαντικών Επιστημονικών Ιδρυμάτων και Οργανισμών. Φέτος, για πρώτη φορά υλοποιείται με την σύμπραξη της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας). Οι ομάδες των μαθητών, με τις εργασίες και τις προτάσεις τους, καλούνται να αναδείξουν λύσεις για την αλλαγή συνθηκών και συνηθειών κυκλοφορίας στην πόλη τους.

Οι μαθητές της Γ’  γυμνασίου που συμμετείχαν στην εκστρατεία ήταν: 

Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Αντωνόπουλος Σωτήρης, Αντωνοπούλου Νεκταρία-Μαρία, Ανυφαντάκη Νεφέλη, Βαμβακάς Κωνσταντίνος, Βορβίλας Άγγελος, Γιαννοπούλου Αθηνά, Καρέλιας Γεώργιος, Τασσοπούλου Νεφέλη, με συντονίστρια την καθηγήτριά τους Ελένη Λεμπέση. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *