Τα άρθρα μας

Συγκέντρωση βιβλίων για αντικαρκινικά νοσοκομεία

Ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου σε συνεργασία με τη Σχολική Βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στηρίζουν παιδιά και γονείς που περνούν δύσκολες ώρες στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας. Μέσα από μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία συγκέντρωσαν πάνω από 200 βιβλία τα οποία δώρισαν στο Δήμο Ηρακλείου, Αττικής με τελικό προορισμό τα αντικαρκινικά νοσοκομεία με στόχο να μεταφέρουν […]

READ MORE
Τα άρθρα μας

Για την Αναστασία

  Η ιστορία της μας έχει συγκινήσει, μας έχει πεισμώσει και μας έχει συνασπίσει όλους σε έναν κοινό σκοπό. Η Αναστασία σας, η Αναστασία μας – γιατί τη νιώθουμε και δικό μας παιδί – να γυρίσει πίσω στην πόλη της, στους φίλους της, στη φυσιολογική ζωή της, υγιής, δυνατή και χαρούμενη. Μια δυνατή, δυναμική νεραϊδούλα […]

READ MORE
Οι δρασεις μας

Family day

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, η Family Day καλούσε τους γονείς να ζήσουν μια μέρα ως μαθητές. Κάθισαν ξανά στα θρανία, έγιναν συμμαθητές των παιδιών τους, αναμετρήθηκαν, προκλήθηκαν, θυμήθηκαν.

READ MORE
Τα άρθρα μας

Workshops Γονέων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Workshop Γονέων που αφορούσε τον ποιοτικό χρόνο και το παιχνίδι ανά ηλικία. Ένα θέμα ιδιαίτερα δημοφιλές στους γονείς και ειδικά σε όσους έχουν παιδιά 5-12 ετών. 

READ MORE
Τα άρθρα μας

Πρωτοχρονιάτικη πίτα Συλλόγου Γονέων 2020

Στις 9/2/2020 ο Σύλλογος Γονέων έκοψε τη Χριστουγεννιάτικη πίτα του στο PLATEA, με μέλη του Συλλόγου. Ευχαριστούμε για το πρωτοχρονιάτικο φλουρί-κόσμημα το κοσμηματοπωλείο ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ.    

READ MORE
Τα άρθρα μας

Race For The Cure

READ MORE