Soft cookies βανίλιας με σταγόνες σοκολάτα από την pastry chef Βένια Φλέσσα και το ΙΕΚ Ορίζων. Τέλεια συνταγή για να φτιάξετε τα ωραιότερα μαλακά μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας!
Soft cookies βανίλιας με σταγόνες σοκολάτα από την pastry chef Βένια Φλέσσα και το ΙΕΚ Ορίζων. Τέλεια συνταγή για να φτιάξετε τα ωραιότερα μαλακά μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας!
(για περίπου 20 soft cookies των 80g)
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα σε μέτρια προς γρήγορη ταχύτητα, το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Όταν αφρατέψει το μείγμα, χαμηλώνουμε ταχύτητα (μέτρια) και προσθέτουμε σταδιακά τα αβγά. Τοποθετούμε το φτερό και σε αργή ταχύτητα, προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τις σταγόνες σοκολάτας, και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Πλάθουμε μπισκότα των 80 ξ και πιέζουμε ελαφρά να αποκτήσουν πάχος 1 εκ. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C – 190°C για περίπου 10 λεπτά.
Σχετικά με εμάς
Το σχολείο μας
‧ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
‧ Επικοινωνία με το σχολείο
‧ Ακαδημία
‧ ΚΔΑΠ
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτήρια Μπουγά © 2021
Created by Lab in the box
Leave a Reply